Over Zakelijk Nederland

Zakelijk Nederland

Zakelijk Nederland is hét nieuwe televisieprogramma van The Dutch Media Group. Zakelijk Nederland is elke zondag om 17:30 uur te zien bij RTL-Z. Tevens zijn alle afleveringen terug te zien op Videoland en op RTLXL. Naast de reguliere uitzending vindt er iedere week één herhaling plaats op zaterdag om 14:00 uur. 

Inspirerende ondernemersverhalen

Nederland is een ondernemend land waar veel (zelfstandig)ondernemers actief zijn. Iedere ondernemer heeft een eigen visie en missie. Ook heeft iedereen een eigen manier ontwikkeld om een bedrijf runnen. The Dutch Media Group vindt dat bekende en onbekende ondernemers een podium verdienen, en besloot hier op in te springen met een nieuw tv-programma: Zakelijk Nederland. Zakelijk Nederland is een mooi platform op de Nederlandse televisie voor ondernemers om hun verhaal te delen. Op deze manier kunnen zij aan Nederland laten zien wie zij zijn, maar het is ook een manier om toekomstige klanten en investeerders aan te spreken.

Deel uw ondernemersverhaal in Zakelijk Nederland

Voor Zakelijk Nederland is The Dutch Media Group op zoek naar ondernemers die hun succesverhaal willen delen. Iedere aflevering komt er een andere branche of thema aan bod en krijgen ondernemers de kans te laten zien wat zij doen, voor wie zij dit doen en waarom zij een toevoeging zijn voor de markt. Het geheel wordt samengevoegd in de dertig minuten durende uitzending. Wilt u uw verhaal met Nederland delen? In een professionele video van circa twee minuten wordt uw verhaal gedeeld met de kijker. Naast dat uw verhaal op televisie komt, ontvangt u een professionele video waar uw visie en missie goed in naar voren komen. Ook krijgt u de vrijheid om de beelden te gebruiken voor marketingdoeleinden en kunt deze delen met uw eigen netwerk op bijvoorbeeld uw sociale media of uw website. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Onze productiemedewerkers gaan graag met u in gesprek!

The Dutch Media Group is een breed-georiënteerd content managementbureau. Met Dutch Content Productions onder zich, is het het grootste infotainment productiehuis van Nederland. The Dutch Media Group levert al jaren informatieve en inspirerende televisieformats aan RTL en Talpa. Echter breidt The Dutch Media Group haar expertise ook continu uit. The Dutch Media Group is van mening dat bedrijven met een gerichte contentstrategie altijd voorlopen op bedrijven zonder plan van aanpak. The Dutch Media Group kan daarin veel voor u betekenen, zowel online als offline.

Zakelijk Nederland